Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stationsweg 27
Wapenveld, GE, 8191 AG

038-4478997

Niet alleen voor oogzorg, optometrie en uw oren, maar ook voor de nieuwste mode bent u bij ons aan het juiste adres. Kamphuis horen en zien heeft voor u een uitgebreide selectie monturen van de mooiste & meest vooraanstaande merken.

header_contactlenzen.jpg

Contactlenzen

Draag je liever geen bril? Dan zijn contactlenzen wellicht een goede keuze. Contactlenzen zijn er in diverse soorten en maten.

CONTACTLENZEN

Draag je liever geen bril? Dan zijn contactlenzen wellicht een goede keuze. Contactlenzen zijn er in diverse soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld zachte maandlenzen en harde zuurstofdoorlatende lenzen. Maar ook daglenzen. Gemakkelijk met zwemmen en/of sporten. Of om naast je bril een keer te dragen. Ook kan je kiezen voor nachtlenzen. Deze draag je s' nachts zodat je overdag geen lenzen of bril hoeft te dragen.

Elke keuze heeft zijn voor- en nadelen en niet elke lens is voor iedereen geschikt. Lenzen blijven maatwerk. Wij hebben veel ervaring in het aanpassen van alle soorten lenzen. We geven je dan ook graag advies in welke lens het beste bij je past. Wil je meer informatie over lenzen, maak dan een afspraak bij een van onze contactlensspecialisten!

Miru_-_gezonde_ogen_-_groot_oog.jpg