Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stationsweg 27
Wapenveld, GE, 8191 AG

038-4478997

Niet alleen voor oogzorg, optometrie en uw oren, maar ook voor de nieuwste mode bent u bij ons aan het juiste adres. Kamphuis horen en zien heeft voor u een uitgebreide selectie monturen van de mooiste & meest vooraanstaande merken.

header_winkel.jpg

De winkel

In 2007 zijn we begonnen met de verkoop van hoortoestellen. Vanwege het succes hiervan hebben we besloten in april 2011 te verbouwen.

DE WINKEL

De winkel bestaat sinds 1973. Begonnen als juwelierswinkel aan de Kwartelweg in Wapenveld. Gaandeweg kwam de optiek erbij.

In 2000 zijn we verhuisd naar de Stationsweg, en is de optiek apart gegaan.

In 2007 zijn we begonnen met de verkoop van hoortoestellen. Vanwege het succes hiervan hebben we besloten in april 2011 te verbouwen. Een grotere verkoop en aanpasruimte was hard nodig om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Tevens zijn er 2 oogmeetruimtes gerealiseerd.

Op 1 januari 2016 heeft Jenneke Kamphuis, na een overname traject van 5 jaar, afscheid genomen van de winkel en geniet van haar welverdiende pensioen. Patrick en Marice Rosmolen hebben de winkel vanaf dat moment volledig overgenomen. Voor velen van u al jaren vertrouwde gezichten. Samen met Jeanine, Susan en Wiebe willen we u op de best mogelijke manier helpen aan een nieuwe bril, contactlenzen en/of hoortoestellen!