Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stationsweg 27
Wapenveld, GE, 8191 AG

038-4478997

Niet alleen voor oogzorg, optometrie en uw oren, maar ook voor de nieuwste mode bent u bij ons aan het juiste adres. Kamphuis horen en zien heeft voor u een uitgebreide selectie monturen van de mooiste & meest vooraanstaande merken.

header_hoortoestellen.jpg

Hoortoestellen

Wij leveren (bijna) alle merken en type hoortoestellen.

Maar onze voorkeur ligt bij Signia, Starkey en Oticon. Deze merken bieden alle soorten hoortoestellen aan, vaak met uitgebreide koppelingen aan telefoon en/of TV. In alle prijsklasse zijn er toestellen leverbaar!

HOORTOESTELLEN

Wij leveren (bijna) alle merken en type hoortoestellen. Enkele voorbeelden zijn Signia, Starkey en Oticon. Tijdens het gehele aanpassingstraject wordt u goed begeleid om een zo goed mogelijke aanpassing voor u te realiseren. Een aanpassing kost best wat tijd en daarom houden we geen vaste proeftijd aan. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook! In overleg is ook een huisbezoek is mogelijk.

Twijfelt u over uw gehoor?

Maak dan een afspraak voor een hoortest!

GEHOORBESCHERMING

Naast de hoortoestellen zijn er ook mogelijkheden voor hoorbescherming. Zeker geen onbelangrijk onderdeel, want voorkomen is beter dan genezen!

Denk hierbij aan machinelawaai en motorrijden! Maar ook hebben we een oplossing voor uw snurkende partner...

Voor hobby en af en toe gebruik zijn er diverse universele niet op maat gemaakte oplossingen te koop. Voor langdurig en professioneel gebruik zijn op maat gemaakte zgn otoplastieken sterk aan te raden! Deze sluiten perfect af, maar laten gewenst geluid wel door. Goed en veilig dus!

gehoortest
 
 

LEVERANCIER VAN:

Comfoor, Intersafe, Variphone en Alpine.